גישור
הגישור הוא הליך וולונטרי וחסוי שנועד לסייע לצדדים לגבש פתרון מוסכם למחלוקת ביניהם. המגשרות הן נייטרליות ואינן מכריעות במחלוקת, אלא מסייעות לצדדים להגיע להסכם שיוכלו לחיות איתו בשלום.
הניסיון השיפוטי של המגשרות, כמו גם ניסיונו הרב של צוות המשרד בניהול הליכי גישור ובוררות, מסייע לזהות את הסוגיות המשפטיות העולות מהמחלוקת, לנתח אותן ולהעריך באופן מקצועי את הסיכויים והסיכונים של כל אחד מהצדדים להליך.
על בסיס זה פועלות המגשרות לגיבוש פתרון מאוזן, ראוי והוגן לשני הצדדים.
ישיבות הגישור מתנהלות באווירה נינוחה, באופן דינמי וזורם, חלקן בנוכחות כל הצדדים להליך, חלקן בנוכחות כל צד בנפרד, כדי לאפשר לצדדים לשתף מידע שאינם מעוניינים לחשוף בפני הצד השני ולבחון מהן האפשרויות המקובלות על כל צד לפתרון המחלוקת.
הפנייה לגישור יכולה להיעשות ביוזמת הצדדים, אף לפני נקיטת הליך משפטי על ידי מי מהם. הפניה יכולה להיעשות בהסכמת הצדדים או בהמלצת בית המשפט. הפנייה להליך גישור יכולה להתבצע גם בכל שלב של ההליך המשפטי, הן בשלבים ראשוניים שלו והן בשלבים מתקדמים שלו ואף במהלך הליכי ערעור.
הליך הגישור מחייב הסכמה של שני הצדדים ואין כופין אדם להסכים, לא לעצם הגישור ולא לתוצאותיו. בכל שלב יכול כל צד להפסיק את הליך הגישור. מטרת הצדדים והמגשרות היא כאמור להביא לפתרון חילוקי הדעות, אך פתרון כזה יכול שיתרחש רק בהסכמה של כל הצדדים.